Гледайте епизода на кулинарното риалити този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е китаристът на група „Остава“ Жоро Георгиев, който ще предпочете да заложи на сигурно, но вкусно меню, без експерименти и импровизации. Рок музикантът е от щастливците, които успяват да превърнат хобито си от тийнейджърските си години в професия и днес е щастлив да създава и твори музика. Тази година се отбелязват 30 години от създаването на алтернативната поп-рок банда „Остава“ и музикантите планират национално турне в страната.

Микс от традиционни народни кухни от Касиел Ноа Ашер в „Черешката на тортата“

Менюто, което китаристът е избрал е тристепенно съставено от свежа салата със спанак и киноа, основното е Салтимбока – характерно за региона около Рим ястие на основата на пилешко филе, гарнирано с гриловани зеленчуци, а десертът е рокендрол торта.

Вечеря с елементи на изненада с Деси Андонова в „Черешката на тортата“

По какъв начин ще включи духа на рокендрола в менюто си домакина? С какви теми ще забавлява гостите си музикантът и ще продължи ли непосредствената приятелска атмосфера и през тази вечер? Какво ще предизвика емоционален пик във вечерта и каква изненада е приготвил домакинът, предстои да разберем тази вечер в „Черешката на тортата“.

Вечеря с ориенталски привкус с Дара Екимова в „Черешката на тортата“

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.