Гледайте епизода на кулинарното риалити този петък от 20.00 ч. по NOVA

Шоуменът Къци Вапцаров поставя финал на неповторимата, заредена с артистичност и приятни емоции седмица в „Черешката на тортата“. Момчето на късмета днес е готово да създаде илюзия и неповторимо шоу. Ще се опита да провокира останалите участници и да ги накара да се забавляват на макс. Ще успее ли да сътвори голямата измама чрез импровизации. Ще има ли помощник в кухнята и как ще се справи с пазаруването и готвенето домакинът? Ще заложи ли на шегата при вечерята домакина, за когото тя е солта на живота.

Вкусна вечеря, заредена с рокендрол емоция от Жоро Георгиев в „Черешката на тортата“

Менюто на провокативния актьор е салата по гръцки, но по негов индивидуален прочит. Предястията ще са няколко и различни, сред които гръцка салата мелидзана, постни сърми и калмари по гръцки. За основно Къци избира дърпано телешко. За десерт ще има избор от желирани плодове от градината на артиста и брауни.

Микс от традиционни народни кухни от Касиел Ноа Ашер в „Черешката на тортата“

Ще смае ли гостите си с многобройните ястия домакинът? Ще оценят ли артистичността и креативността в готвенето останалите участници, какви подаръци ще получат и какви оценки ще получи в края на вечерта артиста? Кой ще е победителят, който ще грабне плакета тази седмица от шеф Манчев, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Вечеря с елементи на изненада с Деси Андонова в „Черешката на тортата“

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.