Не пропускайте новата порция забавление и любопитни истории от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA

За отлична оценка в „Черешката на тортата“ следващата седмица ще се борят актрисата с голяма биография Мая Бежанска, писателката, разбила стените на мълчанието – Цветелина Цекова, актьорът, известен като Влади Въргала, момичето с музика в кръвта - DJane Monique и продуцентът, който си говори с киното на „ти“– Борислав Чучков. Звездната компания ще поднесе на зрителите заразителен ентусиазъм, интересни истории и неустоимо вкусни изкушения, а за безупречното изпълнение на всички рецепти ще следи строгото око на кулинарния гуру шеф Иван Манчев.

Вечеря, подчинена на илюзията и шегата с Къци Вапцаров в „Черешката на тортата“

Тон на забавлението и доброто настроение в новата седмица ще даде Мая Бежанска с неповторима концепция. Тя ще отведе гостите на пътешествие в миналото с вечеря в училищна столова. В менюто си, освен типичната за времето храна, Мая ще вложи и щипка артистична лудост, която ще смае останалите участници. Дали ще успее да върне мил спомен у гостите си или те ще поискат да избягат от училище, ще стане ясно в понеделник.

Вкусна вечеря, заредена с рокендрол емоция от Жоро Георгиев в „Черешката на тортата“

Щафетата във вторник поема писателката, която създава разкази и за „Пощенска кутия за приказки“ – Цветелина Цекова. Тя ще посрещне гостите в уютния си дом, където ще приготви прости, но вкусни ястия. В кухнята ще цари хаос като при всеки човек на изкуството и въпреки че не е напълно уверена в кулинарните си способности, Цветелина ще се възхити на създадените от нея блюда. Когато гостите дойдат, ги очакват дълбоки и стойностни разговори, а музикалният й подарък ще стопли душите им.

Микс от традиционни народни кухни от Касиел Ноа Ашер в „Черешката на тортата“

Влади Карамфилов – Въргала ще посвети вечерята си в сряда на заемащата специално място в сърцето му Украйна, а двете му чаровни племенници ще помогнат за поднасянето на възможно най-автентично меню. По време на вечерята домакинът ще разкаже за семейството си в Украйна и защо професията на актьорите е отговорна и важна в тежки моменти. Сред тематичните блюда ще попаднат пампушки, борш и вареники, а изненадата на Влади ще изпита късмета на звездната компания.

Вечеря с елементи на изненада с Деси Андонова в „Черешката на тортата“

В четвъртък DJane Monique, която обича да бъде различна и да преплита фолклор в музиката си, ще изненада гостите с автентични рецепти от родния си Северозапад. Момичето с дивата коса ще демонстрира добро кулинарно самочувствие и сочни ястия, в които ще се постарае да не липсва нищо. Моник ще заложи на домашните продукти, но дали крайният резултат ще се услади достатъчно на гостите, предстои да стане ясно.

Последният участник за седмицата ще бъде продуцентът Борислав Чучков. Той ще посрещне гостите в своя бохемски дом, в който гостите са винаги добре дошли. Ведрият домакин ще заложи изцяло на импровизацията в своята вечеря, която неминуемо ще доведе до проблеми и леки повреди. Въпреки премеждията, Борислав ще поднесе интересно меню и десерт с „любимия“ продукт на шеф Манчев, а домашното парти след вечерята ще сложи подобаващ край на седмицата.

Кой ще се представи най-добре в новата седмица на „Черешката на тортата“? Не пропускайте да разберете от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA. 

Още интересна информация за "Черешката на тортата" можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.