Най-дългочаканото и вълнуващо музикално събитие ще се проведе тази вечер 10 юни, от 20.00 ч. в зала Колодрум в Пловдив

Най-вълнуващото музикално събитие в България ще се проведе тази вечер в Пловдив от 20.00 ч. в зала Колодрум и на него ще станат ясни победителите в цели 10 категории. Изборът е направен изцяло от слушателския вот. На сцената ще се качат някои от най-обичаните и заслужили артисти в България.

Сцената вече е построена и след минути започват и музикалните репетиции. Зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2022 г. Сред изпълнителите, които ще направят своите премиера са Миро,  ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Дара Екимова, Мария Илиева, група „Остава“, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и много други. Водещи на 20-та церемония по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов, които ще разкрият на зрителите на NOVA до къде е стигнала подготовката за голямата вечер.

„Случва се нещо много вълнуващо. И миналата година бях тук и бих искала да споделя, че събитие от такъв мащаб не мисля, че се случва в нашата държава. Предстои нещо вълнуващо и интересно – празник на музиката“, споделя Хилда Казасян в "Здравей, България".

„Това което предстои от страна на изпълнителите и цялото шоу е нещо феноменално, но на мен като водещ ми е за първи път“, коментира предстоящите изненади, които ще видим тази вечер Юлиан Вергов.

„Една от причините да приема да съм водеща на това шоу, освен любовта ми към БГ Радио, беше и възможността да съм заедно с Юли. Знам че той ще ми е истинска опора и няма как да не се сработим“, коментира Хилда съвместната си работа с Юлиан Вергов, с когото си партнираха и в шоуто за имитации „Като две капки вода“.

„Според мен ние вече сме се сработили и на репетицията си казахме колко е лесно да водим заедно“, допълва актьорът.

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на NOVA.

За почитателите на българската музика, които няма да могат да присъстват в залата в Пловдив тази вечер, събитието ще бъде излъчено в събота вечер от 22.00 ч. в ефира на NOVA