Най-вълнуващата музикална церемония ще бъде излъчена на 11 юни, събота вечер от 22.00 ч. в ефира на NOVA

Годишните Музикални Награди на БГ Радио са най-чаканото музикално събитие в България, на което ще станат ясни победителите в цели 10 категории. Изборът е направен изцяло от слушателския вот. На сцената ще се качат някои от най-обичаните и заслужили артисти в България.

Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2022г.

„Това е една наистина грандиозна церемония каквато не очаквах. Мисля, че събитие и церемония от такъв мащаб не съществува в нашата държава. Хората, които присъстват на церемонията ще се забавляват много. Присъстват над 3000 души в залата и предстои нещо наистина вълнуващо и интересно“, сподели Хилда Казасян минути преди началото на шоуто.

„Има безкрайно много изненади, за които дори и ние не знаехме и разбрахме за тях на репетициите. Няма да ги разкрия, а очаквам да се насладите на шоуто“, коментира предстоящите изненади, които ще видим тази вечер Юлиан Вергов.

Журналистите и водещите на NOVA Мира Иванова, Виктор Николаев и Галя Щърбева също са част от церемонията и предстои да видим каква ще е тяхната роля.

За тези които няма да могат да присъстват в залата тази вечер, събитието ще бъде излъчено в събота вечер от 22.00 ч. в ефира на NOVA

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на NOVA.