Гледайте епизода на кулинарното риалити тази сряда от 20.00 ч. по NOVA

Домакин в „Черешката на тортата“ днес ще е Коцето Калки, който е ветеран в кулинарното риалити и познава изискванията на шеф Манчев. Известният музикант обича да пътешества, да готви, но основните му занимания са свързани с музика, театър и стоматология. Артистът признава, че е духовен човек, който се интересува от древни религии и култури. Избира да посрещне гостите си в тайна артистична къща, в която властват кулинарията, изкуството и свободния дух. Цялостната му концепция е да посвети вечерята на рибата, която е основен мистичен символ в християнството.

Италиански кулинарни изкушения от Мария Елена Инфантино в „Черешката на тортата“

Вечерята артистът ще започне със свежа екзотична салата, в която ще миксира зелени ябълки, скариди и семена. За предястие ще заложи на калмари и красиво поднесена скордаля по негова рецепта, а основното меню продължава рибната тема, но с риба моруна. Десертът ще е вариант на крем карамел гарниран с плодове.

Домашна вкусна храна, с щипка магия от DJ Ivan в „Черешката на тортата“

Какво е значението на думата „ихтиос“, която Калки използва често в общуването си? С какъв древен ритуал ще стартира вечерята и какви ще са първата храна и напитка за гостите? Каква изненада е подготвил артистът и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Нестандартна кухня и много музика в „Черешката на тортата“

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.