Водещата на „Събуди се“ бе изненадана от специалния поздрав на украинската журналистка Наталия Луценко

Водещата на „Събуди се“ Марина Цекова разкри пред зрителите на предаването щастлива новина. Журналистът на NOVA сподели, че е в очакване на второто си дете.

„С екипа на „Събуди се“ спестихме една малка подробност. И тя е, че водещата на това предаване от няколко месеца не е сама. Време е да обърна внимание на истински важните неща в живота и да им се посветя, освен на работата си, която много обичам“, каза Марина Цекова.

Тя благодари на зрителите за доверието през последната година. „Огромни благодарности и към екипа на предаването за всичко, което направиха за мен и за нас през тази една година. Няма да го забравя“, допълни Марина Цекова.

Екипът на „Събуди се“ изненада водещата с емоционален поздрав от нейния колега и приятел Наталия Луценко. Марина Цекова посвети специалната си награда на телевизионните отличия „Свети Влас“, която получи в началото на юни, именно на украинската журналистка, която всеки ден отразява военните действия в родината си.

Наталия Луценко благодари на Марина Цекова не само за вярното и дългогодишно приятелство, но и за безкомпромисния професионализъм и подкрепа.

„Никога не остана безразлична към случващото се и аз съм ти завинаги признателна. Изненадата ни беше огромна, когато посвети телевизионната си награда на мен и на всички украински журналисти. Това ми показа за пореден път, че ти си съпричастна към всичко, което преживяваме в момента и разбираш какво причинява тази война в Украйна. Но сега е време да се погрижиш за себе си и за твоето прекрасно дете, което скоро ще види света. И понеже ни гледа цяла България, искам да кажа, че ти си един от най-добрите професионалисти, които познавам и не се съмнявам, че в първия момент, в който можеш да се върнеш на екран, ти ще го направиш“ – разказа Наталия Луценко.

Журналистът на NOVA Анна-Мария Конова ще замести водещата на „Събуди се“ по време на нейното майчинство.