Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат на сайта https://greatmonday.bg

Опасни ситуации, неподозирани предателства и смъртоносни приключения ще предложи последната седмица от десетото издание на емблематичната кампания „Великият понеделник“. Търсенето на опасната истина в „21 моста“ или смайващата история на двойка бегълци в „Истинска измама“ ще спечели симпатиите на зрителите? Филмът, събрал повече гласове на сайта https://greatmonday.bg, ще бъде излъчен следващия понеделник (29 август) по KINO NOVA.

„Близнакът“ е победител в осмата седмица на „Великият понеделник“

Първата лента, за която киноманите могат да дадат своя глас, е екшън-трилърът „21 моста“. Сюжетът разкрива историята на достигналия дъното детектив от Ню Йорк – Андре Дейвис (Чадуик Боузман), който получава шанс за изкупление на греховете си. Въвлечен в лудо преследване на двойка убийци на полицаи, Андре разкрива мащабна и неочаквана конспирация. Детективът трябва да разбере кого преследва и кой всъщност преследва него. По време на издирването, Манхатън е напълно затворен за първи път в историята си – забранено е влизането и излизането от острова, включително по всички 21 моста в града.

Осмата седмица на „Великият понеделник“ – фентъзи и рисковани избори

От своя страна, екшън-комедията „Истинска измама“ разказва за двойка бегълци и тяхното смайващо и понякога смъртоносно приключение, в което нищо не е такова каквото изглежда. Несполучилата в любовта Джун Хевънс (Камерън Диас) случайно се натъква на специален агент Рой Милър (Том Круз), който лети в същия самолет като нея. Полетът обаче се превръща в кошмар. Агентът повежда Джун в едно очарователно, но смъртоносно пътуване, за да опазят мощна батерия, държаща ключа към източник на неизчерпаема енергия. Постоянно променящите се обстоятелства поставят отношенията на Джун и Рой под въпрос, а отговорът се крие в битката между истината и доверието.

„Кралят на крадците“ е победител в седмата седмица на „Великият понеделник“

Зрителите могат да гласуват в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани във „Великият понеделник“ печелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.