От 5-ти септември зрителите на NOVA ще могат да премерят своите знания с едни от най-големите умове на България

За първи път вратите на студиото на едно от най-дългоочакваните предавания в българския ефир – „Голямото преследване“ се отварят, а водещият Ники Кънчев посреща репортера Драгомир Танев и оператора Георги Георгиев, за да разкрие повече за това какво очаква зрителите и участниците в играта.

Ники Кънчев: Най-голямата ми награда са комплиментите в очите на хората по улиците

„Добре дошли в студиото на „Голямото преследване“! Участниците ще бъдат четири във всеки епизод. Всеки верен отговор ще им носи 500 лв. След което преминават на голямата маса, а горе се намира Негово Величество Преследвачът. Няма сигурни суми – важното е колко успеят да си защитят“, пояснява Ники Кънчев.

Всеки ден срещу участниците ще застава един от четиримата преследвачи, които със своите знания ще се опитват да попречат на участниците да спечелят голямата награда. Любомир Братоев или Мъдрецът има голям опит в участието в телевизионни игри. Завършил е Техническия университет, работил като таксиметров шофьор, понастоящем е протодякон на Българската православна църква и част от Асоциацията на екскурзоводите. За себе си казва, че винаги е бил в помощ на хората.

„Идеята на това предаване е да събира „щракащите умове“ на България. Така че, който се чувства уверен в себе си и в своите знания, да заповяда“, призовава Мъдрецът.

„Черният рицар“ е псевдоним на едно много познато лице от телевизионните формати, а именно Мартин Иванов. Той е носител на още неподобреният рекорд от предаването „Последният печели“ на БНТ. Сега той застава от другата страна в „Голямото преследване“ и със своите знания трябва да побеждава участниците.

„Голямото преследване“ стартира на 5 септември по NOVA

„Аз съм отворен за комуникация с всеки и всичко е само една игра. В нея няма нищо лично и участниците не бива да очакват нищо негативно. В живота всичко е състезание. Но в България хората не обичат много многознайковците“, споделя Черният рицар.

Предаването „Голямото преследване“ е формат, който се излъчва в десетки страни по света. А специално за първия епизод пристига консултантът на продукцията Йеспър Хано.

„Тук съм, за да съдействам на продукцията да постигне световните нива като в другите страни. От моите наблюдения досега смятам, че предаването ще бъде страхотно. Запознах се с водещия и с преследвачите. Смятам, че се справят много добре и предаването ще има успех“, категоричен е той.

Не пропускайте старта на „Голямото преследване“ от 5 септември в 18:00 ч. по NOVA. 

Повече информация може да откриете във Facebook страницата на предаването.