Още с първия си епизод, новият формат на NOVA отчете 39% преднина спрямо втората телевизия в класацията

Емблематичният водещ Ники Кънчев даде силен старт на уникалната телевизионна игра от ново поколение „Голямото преследване“ в понеделник. Новият формат на NOVA категорично превзе телевизионния ефир с голяма преднина. Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на „Голямото преследване“ е привлякъл над 32% от всички зрители в активна възраст (18-49 г.), които са гледали телевизия в този час. По същото време конкурентното предаване по втората телевизия в класацията е регистрирало дял от 23,2%.

„Благодаря за доверието на зрителите, което отново ми гласуваха. Чувствам се задължен към тях. Благодаря на NOVA за съвместния път, по който продължаваме да вървим заедно. Благодаря на целия екип на предаването за неговата всеотдайност и денонощна работа, както и на участниците, които ни помагат да отличим знанията като ценност“ – коментира Ники Кънчев.

„Голямото преследване“ е по лиценз на световноизвестния формат The Chase, създаден от британския телевизионен гигант ITV и спечелил наградата на Британската телевизионна академия. Международната версия на шоуто досега е реализирана в над 15 държави, а от 5 септември 2022 година е в България. Всяка делнична вечер от 18:00 часа по NOVA водещият Ники Кънчев застава пред българските зрители, заедно с четирима професионални „преследвачи“, които определя като елитния отбор на най-знаещите хора в България.

Гледайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.