Гледайте интригуващата семейна сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Редица емоционално наситени сблъсъци със съдбата очакват героите в новите епизоди на семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA. Напрежението в на пръв поглед спокойния и живописен град Видин се покачва с всеки изминал ден.

Добър или лош ще бъде героят на Александър Сано в сериала „С река на сърцето“?

Мики (Яна Маринова) разбира за смъртта на най-добрата си приятелка и кръщелница Сия (Ана Томич) и ще се наложи да намери сили, за да продължи напред, изправена пред избора дали да остане или да замине далеч. Смъртта на красивата българо-сръбкиня ще преобърне живота и на голямата й любов Петър (Александър Сано). За да отмъсти за любимата си, съкрушеният бивш рейнджър ще бъде принуден отново да извади оръжие и да се превърне във войник. Същевременно въпросите за миналото на Сия се нуждаят от отговори.

За наследницата на Константин Бонев – Вяра (Луиза Григорова), предстоят дни на изпитания, когато надеждата и тревогата ще се редуват – тя трябва да намери пари за откупа на съпруга си Димитър възможно най-скоро, за да го спаси, но дали ще успее да се справи с тази тежка задача достатъчно бързо? Помощта изглежда ще дойде от най-неочакваното място. Изниква обаче нов проблем – в лицето на сърбина Зоран Васович (Игор Ангелов).

Луиза Григорова и Александър Димов: Героите ни се изправят пред тежки предизвикателства в „С река на сърцето“

В същото време брат ѝ Борис (Александър Димов) става все по-нетърпелив и подозрителен към Тополски (Малин Кръстев), който ще получи всичко, ако младият Бонев и сестра му не успеят да се сработят. Това напрежение се прехвърля и върху тайната връзка на Борис с дъщерята на Тополски (Мартина Апостолова), която е шеф на полицейското управление. Как ще се развият отношенията им в тази ситуация?

Раздяла и неочаквани обрати в “С река на сърцето”

В манастира пък неприятностите за архимандрит Лазар (Христо Петков) и йеродякон Нектарий (Леарт Докле) не спират, но те вече няма да бъдат свързани единствено с избягалото момиче, чийто тайни започват да излизат наяве.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.