„С ръка на сърцето мога да кажа, че най-голямата ми любов е музиката“, категоричен е той

Снощи приключи поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България“, а резултатът е ясен. Със сълзи в очите Димитър Лефтеров се раздели с предаването. За отношенията му с Мирела и Валери, финалната му битка и най-голямата му любов – музиката. С него разговаряха Драгомир Танев и операторът Таси Асенов.

Лефтеров напусна Арената на “Игри на волята: България” завинаги

„Чувствам се добре навън. Успявам лека-полека да се върна към нормалния си начин на живот.“

На Племенния Съвет сякаш те принесоха като жертвено агне, за да може женската коалиция да се запази?

Женската коалиция избираха винаги мъже. Имаше някакво пренасочване на вина от страна на Джаферович към мен, свързано с отпадането на Мирела. Някак си се измиха приятелски ръцете с това, че тя взе решение да я изпрати на битка. След това аз бях упрекван – защо не съм я защитил. Това са абсолютно безпочвени упреци и аз не ги приемам. Смятам, че никой на никого не е длъжен. Както имаше въпроси към Фифо – защо не си използва грошовете, за да ме спаси. Това е игра, в която всеки играе за себе си. Вече сме много близо до финалите. Той защити честта ми, за разлика от Мирела.

Разочарован ли си от това, което се случи между Мирела и Валери?

Не, разочарован съм от това, че пред мен се казваше: „Заклевам се, че няма нищо да се види от хората“.Много сме далеч като индивидуалност, като възпитание и като цели. Вярвам, че и тя е добър човек и се стреми към най-хубавото за себе си. Тя има нужда да вземе своето и й пожелавам най-доброто. Но то е много различно от това, което виждам за себе си занапред.

Непобедимите запазиха племето си цяло в “Игри на волята: България”

След предаването поддържаш ли приятелски отношения с Мирела и Валери?

С Валери се чуваме често. Реално той беше човекът, който след като излязох навън, пръв ме потърси. Звънна ми, за да ми обясни всичко. И за да ми се извини заради ситуацията, в която сме изпаднали и тримата. И наистина, когато казва, че за него съм ценен приятел и би искал да има човек като мен в живота си, той го има предвид. Мирела също ме потърси след Игрите, но искаше да й направя услуга.

Не иска ли тя да се върне отново в живота ти?

Въпросът не е дали тя иска. Аз повече не виждам общ път с този човек.

Разочарованието от едната любов води до засилването на другата ти голяма любов – музиката?

Правя цялостни аранжименти, пиша текстове, правя записи. Всичко, което се случва в живота, остава отпечатък у нас. Който е хубаво, че мога да изразя и да създам нещо, което не можем да докоснем, но човекът, който слуша, може да го усети.

Непобедимите са спасени след номинационна битка в “Игри на волята: България”

Работиш с едни от най-големите български звезди?

Работил съм с Криско, Сантра, Галин, Весо и съм благодарен за доверието на всеки един от тях, Това също ми е било мечта, както и влизането ми в Игрите. Безкрайно благодарен и щастлив съм от всичко, което ми се е случило. Мога да кажа с ръка на сърцето, че музиката е най-голямата ми любов!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.