„Супердвойката на седмицата“ ще преобърне хода на играта

След вкусната надпревара миналата вечер, която изпита искреността и сръчността на дамите, на първа позиция във временното класиране продължават да бъдат Кристина и Артьом. С най-слабо представяне и застрашени от елиминации преди решаващата игра тази седмица са двойките Поля и Здравко и Радина и Петър.

Алекс и Фео от „Един за друг“ в очакване на първата си рожба

Бонусът в първото трудно изпитание, което предстои тази вечер, е 2500 лв, а играта ще тества както физическата издръжливост и комуникацията между двойките, така и подкрепата, които са готови да окажат един на друг. Ще могат ли влюбените да издържат лесно тежестта на своята връзка?

Дъжд от торти и искрени отговори в „Един за друг“

Кои участници са най-добре подготвени физически, за да се справят със сложната изометрична задача? Кои ще са първите две двойки, рухнали под тежестта на изпитанието? Кои от тях ще бъдат номинирани за елиминационната битка и какви неочаквани обрати очакват влюбените в скоростната надпревара, в която ще им се наложи да влязат, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.