Колоритната и забавна участничка, превърнала се в любимка на шеф Ангелов, разказва за плановете си след Hell’s Kitchen

Цветомира Стоянова от Враца е една от най-любопитните и колоритни участнички в кулинарното предаване Hell’s Kitchen България, която напусна Кухнята на Ада след като получи Черна куртка. Тя е не само най-младата участничка в риалитито, но и най-младата достигнала до това отличие. Специално за „Събуди се“, с нея разговаря репортерът на NOVA Руми Попова. Цветомира споделя, че първото нещо, което е направила след излизането си от Hell’s Kitchen и завръщането си в родния град, е да се чуе с приятелите, семейството и да се види с учителите си. Получила е много поздравления за участието си. Постоянно я спират хора от града, разпитват я за кулинарното риалити, радват й се и искат да се снимат с нея.

„Когато получих Черната куртка не можех да повярвам, защото не я очаквах. Зарадвах се много и първото, което направих, е да се обадя на родителите си. Мама е много горда с мен и много ми се радва. Казва ми винаги да вярвам в себе си. Куртката ми е у дома. Закачила съм я в стаята си“, разказва най-младата участничка.

Цвети от Hell’s Kitchen: Исках да унищожа Кристиан

Кое я провокира да се заеме с кулинария?

„Желанието към готвенето. По съвет на мама се записах на работа и след като започнах, разбрах какво е да готвиш наистина. Много ми хареса и реших да се занимавам изцяло с готвене. Имам много предложения за работа след участието ми в Hell’s Kitchen, но не мисля да работя, защото трябва да завърша училище“ признава Цветомира.

Тя разказва, че първото ястие, което е приготвяла в живота си е супа топчета, след което е започнала да готви различни храни.

Каква е разликата между готвене в кулинарното предаване и у дома?

„Разликата е огромна. В Hell’s Kitchen се готви гурме храна, а у дома се приготвя нормална храна. Слагаме повече в порциите, за да се нахраним, а не само за красота. Правила съм много гурме рецепти за семейството ми и не само научени от Hell’s Kitchen. Исках да приготвя и нови ястия. Сготвих заек по ловджийски, кекс с шоколад, мъфини, мусове… Обичам да готвя.“

„Най-ценното, което взех от Hell’s Kitchen, са приятелите, Черната куртка и знанията. Научих много от най-добрите готвачи и от мастер класовете. Щастлива съм, че научих всички тези рецепти, които готвих в риалитито“, категорична е младата кулинарка.

Интернет сензацията Цветомира напусна Hell’s Kitchen

Цветомира споделя, че мечтае да продължи да се развива, да стане добър готвач и да отвори собствен ресторант. Планира да продължи с Висшето си образование, като желае да учи за кулинар и за начален педагог – учител. Мечтае да учи децата да не се отказват от мечтите си.

„Госпожата по кулинарни техники в моето училище, преди да вляза в Hell’s Kitchen ми каза, да не се отказвам, да съм смела и винаги да се боря. След като излязох допълни, че е горда с мен и е щастлива, че съм нейна ученичка.“

„Не очаквах от Асен да ме покани на гости и мислех, че ще покани Кристиян. Изненада ме, но и супер много се зарадвах“ коментира подкрепата, която си оказват хората от Северозапада.

Лятото на младото момиче е планирано за кандидатстудентски изпити, почивка и в любимия град Враца. Приятелите й винаги са края нея, подкрепят я и се радват на успехите й. Нормално е да има хора, които завиждат, но според Цвети няма как да се хареса на всички хора.

„Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам, дори и с моите приятели. Ходя на училище, а след уроците имам онлайн обучение“, признава тя.

„Искам да споделя, че хора, които имат дълго CV в кулинарията, може да не направят такава чиния като някой без опит. Той може да сътвори перфектната чиния“, споделя кулинарния си опит участничката. „Бях подценявана от играчите в началото, но няма как, защото те са професионални готвачи с голямо его. Дори шеф Ангелов ги порицаваше, че винаги номинираха малката Цвети и често без причина.“

„Пожелавам на зрителите на NOVA да са здрави и винаги да следват мечтите си!“

Гледайте Hell’s Kitchen България понеделник и вторник, 1-ви и 2-ри май, от 20:00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.