Припомнете си играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

И в днешното издание на „Голямото преследване“ ви очакват добро настроение, интересни въпроси и интригуващи участници. Ето кои са играчите, които ще излязат на сцената довечера:

Николай Кузманов е на 35 години от Бургас. Работи като търговец в завод за кабели. Фен е на автомобилното състезание „Формула 1“, пилота - Михаел Шумахер и марката „Ферари“. За последните 30 години успява да изгледа  на живо или на повторения всичките състезания от „Формула 1“. В играта идва с желание да  спечели над 5000 лв.  За него е предизвикателство да бъде пред камера в предаване за знания и очаква с трепет как ще се справи.  

Снабдител, счетоводител, юрист и бизнесмен разиграват ходове за победа в „Голямото преследване“

Зеки Селимов е на 56 години от Русе. Завършва с пълно отличие и сребърен медал гимназията. После се насочва към медицина. Сега е лекар - специалист в коремната хирургия, както и експерт по ТЕЛК решения. Членува в клуб на мотористи в Силистра. Идва в „Голямото преследване“ с желание да спечели между 5 000 лв. и 10 000 лв за пътувания. Има голямо желание да посети Френска Гвиана.

Бойко Рангелов е на 25 години от Перник. Завършва бакалавърска степен в специалност  „Счетоводство“ и магистратура – „Българска средновековна история“. В момента работи в Бюро по труда. Интересува се от история, музика и литература. Смята, че никой Преследвач не би могъл да го улови. Бойко иска да спечели 20 000 лв., за да може да посети редица световни забележителности.

Координатор, търговец, домакин и програмист дават старт на играта „Голямото преследване“ през тази седмица

Румяна Каракашева е на 39 години от Бургас. Завършва „Счетоводство и контрол“ и известно време работи като главен счетоводител. Но решава,  че това е скучна професия и се  преквалифицира в областта на психологията. Затова записва и приключва успешно второто си висше образование в специалност „Детска и юношеска психология“. В свободното време Руми  обича да пътува и да опознава различни култури. В играта идва, за да спечели 7000 лв., с които да открие собствен кабинет за психологично консултиране.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.