Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Един Преследвач, четирима нови участници, водещият Ники Кънчев и много въпроси. Тази богата палитра от образи, гарнирана с познания от различни сфери на живота, ви очаква в тв играта „Голямото преследване”. Играчите в днешното издание са:

Петър Томов е на 61 години от София. Работи като учител по история. Обича да решава кръстословици, да чете книги и да посещава концерти в компанията на съпругата си.

Компютърен специалист, таксиметров шофьор, фитнес инструктор и авиоинженер влизат в „Голямото преследване“

Ясен Пехливански е на 42 години от Дупница. Женен е и има две деца. Работи като продавач в денонощен магазин. Иска да спечели около 10 000 лв., за да може да облекчи семейните разходи.

Филип Мехтеров е на 32 години от Панагюрище. Има диплома за специалност „аграрен бизнес”, но животът го поставя в търговската сфера. Към момента работи като търговски представител. Обича футбола, кросфита и пътешествията из България. Иска да спечели 30 000 лв., с които да ремонтира апартамента на майка си.

Икономист, IT специалист, ръководител полети и маркетолог влизат с устрем за победа в „Голямото преследване“

Силвия Бончева е на 32 години от Ботевград. Работи като сервитьорка. Обича да пее и танцува. Иска да грабне 20 000 лв. от играта „Голямото преследване”, с които да отиде на почивка на екзотично място.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.