Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Тази вечер в играта „Голямото преследване” излизат нови четирима участници с амбицията да победят Преследвача и да покажат, че си струва да знаеш. Запознайте се с тях:

Николай Марков е на 51 години от Пловдив. Завършва три висши образования: бакалавър в специалност „Международен бизнес” и две магистратури – „Финанси” и „Международна политика”. В момента Николай работи като спортен журналист в известен сайт за волейбол. Ако спечели в играта „Голямото преследване”, ще използва парите за пътувания в чужбина.

Търговец, адвокат, програмен директор и инженер-агроном в спринт от знания в „Голямото преследване”

Ивко Иванов е на 47 години от Момчилград. Женен е и има две големи деца. Завършва специалност „Икономика” и има сериозен професионален опит в различни видове банки, като Ивко достига и до позицията управител. В момента е безработен. Иска да спечели 33 000 евро, с които да закупи сглобяема къща.

Христо Станев е на 47 години от София. Завършва за електроинженер, но в момента упражнява професията търговец. Христо има интереси в областта на музиката, футбола и народните танци. Споделя, че ако спечели по-голяма сума пари, ще я инвестира в образованието на двете си деца.

Шампион по джудо, програмист, специалист човешки ресурси и пенсионер обединяват сили, за да сразят Преследвача в „Голямото преследване”

Даниела Деневска е на 46 години от Велико Търново. По професия е машинен инженер и през годините създава различни проекти в тази сфера. В момента Даниела работи като учител в столичното 75 ОУ „Тодор Каблешков” и с участието си в „Голямото преследване” иска да покаже на своите ученици, че си струва да заложиш време в усвояване на нови знания. Даниела иска да спечели от играта 10 000 лв, с които да си купи нова кола.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.