Не пропускайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

И тази вечер в телевизионното предаване „Голямото преследване” ще може да видите интересни участници с разностранни интереси,  обединени от целта да победят в играта.

Росен Филипов е на 55 години от София. Бивш вокалист е на рок група „Феникс”. Признава, че често участва в телевизионни предавания заради тръпката, която му носят те. Росен мечтае да изкара месец и половина на морето и за целта са му нужни между 5000 - 10 000 лв. Това е и печелившата  сума, към която се устремява в „Голямото преследване”.

Журналист, финансист, търговец и машинен инженер показват колко ценни са знанията в „Голямото преследване"

Дарин Траянов е на 36 години от Търговище. Завършва специалност „Публична администрация и мениджмънт”. Има съпруга и едно дете. Определя се като огромен фен на киното. Обича да участва в куизове и викторини. Иска да спечели 5000 лв., с които да заведе семейството си на почивка в Египет.

Антоанета Куен Нго е на 21 години. Израства в Пловдив, в момента е студентка втори курс, в специалност „Българска филология”. В професионален план си поставя за цел, паралелно със следването, да завърши курс по графичен дизайн. От „Голямото преследване”, Антоанета се надява да спечели 5000лв., с които да помогне на баща си да отиде до Виетнам.

Търговец, адвокат, програмен директор и инженер-агроном в спринт от знания в „Голямото преследване”

Георги Игнатов е на 59 години от Русе. По професия е електротехник. Георги влиза смело в играта, защото зад гърба си има сериозен опит с участия в предавания за знания. Георги обича да решава кръстословици и има услужлива памет, която му помага да помни лесно любопитни факти.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.