Не пропускайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Започва вторият сезон на тв играта „Голямото преследване“ с още интересни участници, нов Преследвач и много въпроси, с които водещият Ники Кънчев ще изпитва знанията, бързите реакции и хладнокръвието на играчите. Този понеделник вечер на сцената на „Голямото преследване“ излизат:

Ралица Начева е на  48 години от София. Участничката има висше юридическо образование. Към момента е  собственик и управител на спортен комплекс „Тайгър спорт“. Ралица има над 30-годишен опит като инструктор по таекуондо. Също така, прави тренировки по спаринг, стречинг и кикбокс. Определя себе си като „човек на адреналина“. В състезателната й кариера стоят отличията шампион по таекуондо и кикбокс в периода  1990 г. - 1996 г. Ралица има двама сина, две кучета и котка. Стреми се да преследва мечтите си. Споделя, че незабравим момент й остава концерт на Лени Кравиц, на който тя му казва, че го обича и той й отвръща: „Аз също те обичам…“. В играта „Голямото преследване“ участничката иска да се изправи срещу знанията на Мъдреца. Сумата, която залага  да спечели  е 5000 лв., с които ще посети Тайланд.

Брокер, управител в куриерска фирма, мениджър на магазин и музикант идват на сцената на „Голямото преследване“

Росен Юлиев е на 34 години от София. Към момента работи във фирма за отопление, но иска да смени посоката си на развитие. Има седеем годишен опит в сферата на спортната статистика, но истинската му страст е готварството. Росен обожава да готви и успява да развие страница в Инстаграм, където предлага  свои рецепти. Голямата му мечта е да отвори малко ресторантче и в него да предлага храната, която приготвя. Участникът обича игрите на тенис, волейбол, футбол и смята, че швейцарският тенисист Роджър Федерер е най-великият спортист. От футболната сфера, симпатизира на клуба на „Ливърпул“. Интересен е моментът, в който Росен е на 5 години и половина. Тогава пада на главата си и получава сътресение. И незнайно как получава особен интерес да се научи да чете и смята. Така и става. В играта участникът се устремява към сумата от 5000 лв., която ще използва за пътуване, а ако са по-малко, би ги похарчил за текущи нужди.

Димитър Бахаров е на 46 години от София. По професия е дизайнер на шапки – умее да направи всякакви видове. В досегашния си опит е създал шапки  за Българската армия, както и за много български и чуждестранни звезди. Най-скъпата му шапка струва 360 лв., а средната цена на шапките, които прави е около 80 лв. Освен шапките, участникът се занимава и с рисуване на татуировки. Димитър е братовчед с популярните актьори Захари и Явор Бахарови. Хобитата му са риболовът  и спускането със ски. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 2000 лв., които ще използва за организацията на  техно фестивал.

Търговец, общински експерт, студентка и електротехник предизвикват себе си и своите знания в „Голямото преследване”

Петър Петров е на 35 години от София. В професионален план се реализира като счетоводител. В свободното си време обича да спортува. От 12 години насам се занимава с бойни спортове, а в момента тренира бягане на пресечен терен. Сред постиженията си в тази област определя изкачването на връх Мусала при температурни условия от минус 15 градуса. В „Голямото преследване“ се надява да се срещне с Мъдреца и да успее да спечели 3000 лв., които да използва за почивка.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят тази сряда участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ този понеделник от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.