Гледайте тв играта от 18.00 ч.по NOVA

Те не се познават един с друг, но на сцената на играта „Голямото преследване“ стават отбор. Подкрепата и помощта е важна, особена на етапа на финалното преследване. Кои от днешните участници ще достигне дотам, ще разберем довечера. А ето и кои са играчите:

Вълю Вълев на 29 години от София. В момента работи на две места: в IT сферата, както и в областта на статистически анализи на футболни мачове. Женен е и има дете на няколко месеца. В свободното си време играе футбол. Фен е на  „Реал Мадрид“ и „Левски“. Иска да спечели 5000 лв. и да ги инвестира в биткойни.

Симеон Стоев на 27 години от Добрич, живее в София. Завършва бакалавър в специалност „Компютърни науки“. Работи като софтуерен разработчик от пет години насам. Женен е, все още няма деца. Тренирал е Американски футбол, но този спорт не е много известен в България. Симеон мечтае  да отиде да живее на село. От играта иска да си тръгне с награда от 4000 лв., която ще използва за екскурзия в компанията на жена си.

Мария Кралева на 63 години от Пазарджик. Завършва магистратура „Счетоводство и контрол“. В момента работи като счетоводител във фирма и същевременно я управлява. Мария споделя, че прави околните щастливи и такъв човек не може да бъде нещастен. Надява се в играта да спечели 2000 лв., за да ги вложи в курс за придобиване на ценз за оценител на недвижими имоти.

Янислав Томов на 28 години от София. Завършва бакалавър в специалност „Финанси“. Работил е като счетоводител, но към момента е софтуерен инженер. Наскоро става баща на момиченце. Иска да спечели 3000 лв. за почивка в Турция.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази сряда вечер от 18:00 часа по NOVA.