Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Завършваме седмицата с четирима нови участници, много емоции и напрегната игра. Ето кои са играчите тази вечер:

Даниел Стойков на 33 години от Самоков. Работи като главен готвач в курорта Боровец. Занимава се с животновъдство и риболов. Даниел влиза в играта, за да спечели 10 000 лв. Парите ще използва за образованието на сина си, както и за обиколка из България.

Юлия Иванова на 53 години от  Монтана, но живее в Габрово. Завършва Техническия университет в Габрово. В момента работи в един от най-големите заводи у нас за телферостроене и краностроене. Омъжена е и има една дъщеря. Юлия мечтае да спечели 3000 лв. за екскурзия до Париж.

Николай Цвятков на 42 години от Русе, но живее в София. Работи в „Софийска вода“ като старши специалист фактуриране. Има интереси в областта на киното, театъра и литературата. Николай владее чужди езици и това умение му помага много. Участникът иска да спечели 5000 лв., за да посети мечтана дестинация – Южна Америка.

Георги Георгиев на  46 години от София. Работи в най-големия IT дистрибутор като Продуктов мениджър за мрежово оборудване. Женен e и има едно дете. Обича да се разхожда в планината през свободното си време. Георги се надява да спечели 3000 лв., които обещава да дари на Клиниката по неонатология към Националната университетска болница „Проф. Иван Митев“.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.