Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Представяме ви новите участници, които ще застанат срещу един от елитните Преследвачи в тв играта „Голямото преследване“. Ето ги и тях:

Цветан Вълев на 46 години от Ямбол. Цветан завършва образование и получава диплома за интересната позиция влаков диспечер – специалист  в железопътния транспорт. В момента обаче работи в сферата на енергетиката.  Участникът е разведен, но има  дванадесетгодиншен син, който много се гордее с баща си. Сумата, която Цветан спечели, ще я използва за благотворителност.

Пенсионер, търговец, оперативен счетоводител и юрисконсулт се впускат във вихъра от въпроси на „Голямото преследване“

Милена Узунова на 28 години от София. Завършва висше образование в УНСС, специалност „Икономика“. Има квалификация и за химик–технолог. Участничката е служител на фирма за кредити. Наскоро Милена става майка и в момента се радва на детето си. Това събитие в живота й обаче я амбицира да говори за симбиозата майка – работа. Особено симпатична за Милена е Дама Пика, която я впечатлява с усмивката си. Затова би се радвала тя да застане в стола на Преследвача. Участничката се надява да спечели поне 1000 лв, за да купи подарък за детето си.

Николай Вълчев на 41 години от Бургас.  Завършва висше образование през 2019-та година в Лондон  със специалност  „Транспортен мениджмънт“. Сега работи като химик-механик в родния си град. Щастливо женен е за втори път. Има син на 16 години и доведена дъщеря на 21 години. Николай е горд, че успява да обиколи половината земно полукълбо и тези пътешествия му осигуряват невероятни спомени и преживявания. Играчът се надява да се срещне с Мъдрецът, защото му е фен. Ако успее да  спечели около 10 000 лв от играта „Голямото преследване“, ще ги използва за пътуване до Африка и Индонезия.

Дърводелец, готвач, супервайзър и IT специалист в опит да се измъкнат от Преследвача в „Голямото преследване“

Елена Дренски на 30 години от Пловдив. Завършва езикова гимназия в родния си град, след това висше в УАСГ. Има професионален опит като ръководител на отдел. Също така е минала курс за стюардеси в катарските авиолинии. В Катар работи като стюардеса в продължение на три години. Сред интересните случки от този период, участничката споделя как се изгубва в Ню Йорк и какво е да срещнеш  акули на Малдивите. През времето, в което е стюардеса, Елена успява да посети  5 континента и над 50 държави. В момента е в отпуск по майчинство. В „Голямото преследване“ идва с желание да спечели 10 000 лв, с които мисли да заведе дъщеря си до „Дисниленд“, а мъжа си – на мач на Челси.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.