Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Високо напрежение от преследването, водовъртеж от въпроси и ярко присъствие на водещия Ники Кънчев. Това е само част от магията на играта „Голямото преследване“. Запознайте се с участниците, които излизат тази вечер на сцената:

Ангел Недялков от Елин Пелин. Завършва като техник към ТУ-София, както и висше образование „Икономика и бизнес“ в УНСС. В момента работи като поддръжка-склад на голяма българска онлайн платформа. Има лиценз за футболен съдия. Ангел има две деца. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 5000 лв, които ще използва да посети мач в Англия.

Ръководител на автосервиз, специалист обслужване на клиенти, учител по история и участник в исторически възстановки влизат в „Голямото преследване“

Янко Зидаров на 39 години от София. Казва, че цял живот работи като майстор ВиК и отопление. Обича да пътува, последно е ходил до Египет. Иска да играе срещу Дама Пика, защото се надява да е по-добър в спортните въпроси от нея. Янко се устремява към  печалба от 10 000 лв, като с тях ще си помогне за обучението.

Ирина Манчева на 42 години от София. Професионално се занимава като мениджър управление на проекти. Семейна е и има 2 деца. Обича морето, океана и водата като цяло. Споделя, че пътува много и е богата на преживявания. Иска да спечели поне 2000 лв от играта, с които да посети Поргугалия заедно със семейството си.

Ръководител движение полети, учител, офис мениджър и служител автопарк влизат в „Голямото преследване“

Пенчо Пенев на 41 години от София. Завършва специалност „Социални дейности“ в Софийския университет. Работи в болница „Пирогов“ и е свикнал да бъде под напрежение. Споделя, че се раздава за болните, като е работил и по време на голямата криза с ковид пандемията. Като цяло, самата игра „Голямото преследване“ го мотивира да дойде и да играе за голямата сума. Пенчо обича да отговаря на въпроси, винаги е бил знаещ и няма значение срещу кого ще се изправи, защото е готов да победи всеки от Преследвачите. Участникът иска да спечели 11 000 лв, от които 6000 лв ще даде за кола на жена си и 5000 лв ще използва за пътува до Англия и Германия.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.