Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Кой от Преследвачите ще подгони участниците в днешното издание и ще се опита да ги потопи в морето от знанията си? И дали играчите ще се предадат лесно или ще успеят да се измъкнат от него? Предстои да разберем. Вижте кои са хората, които се впускат в играта днес:

Иван Хардалов на 23 години от София. Завършва „Маркетинг и мениджмънт“ във Великобритания. В момента работи като дигитален маркетолог. В миналото се е занимавал със спортни танци, участвал е в множество състезания в България и чужбина и има редица спечелени призове. От 10 години насам свири на китара и барабани, а отскоро създава авторска музика. Иван иска да играе срещу Дама Пика и да успее да спечели 3000 лв., които ще вложи в музикална техника.

Специалист поддръжка склад, майстор, мениджър и социален работник в "Голямото преследване"

Малин Кръстев на 45 години от София. Малин е социолог по образование и призвание. Определя се като „жител на света“. Обича да колекционира спомени. Харесва авантюристичните решения и често ги взима. В играта иска да спечели 5000 лв. за екзотично пътуване до Индонезия.

Биляна Керанова на 23 години от София. Учила е в 96 СОУ „Лев Толстой“ в английска паралелка. Омъжена е и има две деца. Среща мъжа си благодарение на компютърната игра Counter Strike. Биляна работи като касиер в голяма търговска фирма. Детската й мечта била да стане актриса и участничката е много горда с епизодична роля в сериала „Откраднат живот“. Биляна иска да спечели около  5000 лв. за семейна почивка в Италия.

Ръководител на автосервиз, специалист обслужване на клиенти, учител по история и участник в исторически възстановки влизат в „Голямото преследване“

Анахита Даклани Желева на 42 години от София. Работи като фрийлансър. Омъжена е и има три деца. Големият й син работи в Германия, малкият учи програмиране в Дания, а дъщеря й е 3-ти клас. Анахита се интересува от фотография. Хобито й е наблюдение и видеозаснемане на птици. Обича да снима птици, като по този начин си покрива разходите за пътуванията с цел опознаване на птиците в България.  В момента дамата сбъдва мечтата си да живее на село и за целта се мести със семейството си в малко село, близо до Добрич.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ този петък от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.