Ще успее ли да се справи със своя опонент на Арената, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Следва историята на един мъж, победил на Арената. Той е роден шампион – доказва го и успехът му в трети сезон на хитовото риалити „Игри на волята. Тази вечер Андрей Гридин ще влезе в нова битка – тази за мястото му в сезон All Stars. Дали ще завоюва победа или съдбата има други планове, ще видим тази вечер. А за победите и загубите на терена, а и в живота – с Андрей ни среща Драгомир Танев и операторът Таси Асенов.

Учителката Радосвета Симеонова се разделя с “Игри на волята” 5

„Обичам състезанията. Когато излизам на Арената, адреналинът се вдига. Усещаш енергията – от морето, от пясъка, отпускаш се и просто се наслаждаваш. Искам това чувство да идва отново и отново“, споделя победителят в сезон 3 на „Игри на волята Андрей Гридин.

Настроен е за новата битка и влиза с желанието да я спечели. Андрей е категоричен, че винаги е готов за всякакви битки. Размишлявах върху различни сценарий за влизането си в All Stars. „Ако трябва да се изправя срещу другите победители като Алекса и Милен, смятам, че те нямат шанс. Но ако трябва да се боря с Фифо, който вече спечели своя дуел, ще видя голям зор. Мисля, че той е най-подготвен и има най-голям шанс да спечели в All Stars."

Още един участник се разделя с “Игри на волята” тази вечер

Две години след като грабна победата в „Игри на волята“ 3 Андрей споделя, че животът му не се е променил драстично и е щастлив от това. Андрей съветва новите състезатели на Арената да говорят по-малко, но да правят повече. И е категоричен, че „Игри на волята“ си заслужават усилията.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Феновете на най-екстремното риалити ще могат да проследят специална селекция видеа в канала на „Игри на волята“ във Vbox7.