Гледайте "Опашати сватовници" от 13.00 ч. и "Розовата пантера" от 15.00 ч. в събота по NOVA

Съботният киноследобед ще стартира с хитовата комедия „Опашати сватовници”. В лентата комикът Кевин Джеймс, известен с неподражаемо смешните си физиономии, влиза в ролята на Грифин Кейес – несигурен в отношенията си с хората, но отличен в работата си с мечки и маймуни пазач в зоологическа градина. Грифин е лудо влюбен в Стефани (Лесли Биб), но тя го зарязва тъкмо заради професията му на общ работник в зоопарк. Пет години по-късно Грифин вижда шанс да си я върне и планира да напусне работата си. Животните обаче не могат да понесат неговото решение, затова спретват събрание със своя човешки приятел и му показват, че могат да говорят, гарантирайки, че с техните познания ще успее да спечели сърцето на любимата.

Градусът на забавата се покачва заради участието на талантливи актьори като Росарио Доусън, Лесли Биб, Дони Уолбърг, Джо Роугън и анимираните животинки под режисурата на ветерана в комедийния жанр Франк Корачи. Опашатите сватовници започват да учат своя приятел на правилата на ухажване в животинския свят. Но дали това ще помогне на Грифин да спечели жената на неговите мечти?

По-късно от 15.00 ч. следва комедията „Розовата пантера“, която ще разкаже историята на търсенето на най-известния диамант в света. Във филма зрителите ще видят Стив Мартин като несръчния инспектор Клузо, който поема най-важния си случай. Световноизвестният треньор по футбол Ив Глюон току-що е довел отбора на Франция до победа над отбора на Китай. Докато е заобиколен от щастливи фенове и красивата си любима, Глюон е повален от отровна стрела. В последвалата паника безценният диамантен пръстен на Глюон „Розовата пантера” изчезва мистериозно. Разрешаването на случая се пада на главен инспектор Драйфус, чиято роля е поверена на Кевин Клайн. Той е наясно, че няма право на грешки и затова повиква за случая неуморимия инспектор Клузо. Жан Рено, Емили Мортимър, Бионсе Ноулс допълват звездния екип във филма на Шон Леви. 

Не пропускайте "Опашати сватовници" от 13.00 ч. и "Розовата пантера" от 15.00 ч. в събота по NOVA.