На 23-ти и 24-ти ноември 2023г. в гр. София ще се проведе деветото издание на фестивала „Денят на Бернайс”

На 23-ти и 24-ти ноември 2023г. в гр. София ще се проведе деветото издание на фестивала „Денят на Бернайс” на тема „PR индустрия 5.0; AI възможности и заплахи”. Организатор на събитето е ”Българско дружество за връзки с обществеността”.

Фестивалът стартира на 23-ти ноември със студентски конкурс „Като Бернайс”. Студенти от всички университети в България ще имат възможност да представят своя проект за изграждане на „Мотивираща кампания, която да насърчи целевата аудитория да премине от Едисонова крушка към LEDо”.

На 24-ти ноември в ЛК „Перото“ в НДК от 16.00ч журналисти, социолози, академици и практици в сферата на комуникациите ще дискутират новите възможности и предизвикателства създадени от изкуствения интелект.

Фестивалът „Денят на Бернайс“ ще завърши с награждаване на най-добрите участници в студентския конкурс. Всяка година фестивалът “Денят на Бернайс” обединява специалистите по комуникации в България, като има за цел да разкрие значимостта на професията на PR специалиста. Събитието дава възможност на младите таланти да разгърнат потенциала си и да се докоснат до PR дейността.

NOVA NEWS е медиен партньор на инициативата.