Олимпийската легенда влиза във формата заради дъщеря си и споделя, че е изпитал силни емоции, различни от тези на най-големите състезания в живота си

Олимпийският медалист Красимир Дунев завърши на четвърто място в “Игри на волята 5” и се размина на косъм от големия финал на предаването. Той беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа всичко интересно около своето участие в риалитито. 

ГАЛЕРИЯ: Емоции от Арената на завършилия на четвърто място в “Игри на волята 5” олимпийски медалист Красимир Дунев

Пред водещата Ива Иванова Краси Дунев сподели, че е влязъл в предаването заради своята дъщеря - Никол Дунев, която не успя да се измъкне от Чистилището и да влезе в голямата игра. В студиото той разкри, че нападките за подаване на ръка и сдобряване с Мартин са лъжа и това никога не е бил неговият план. В епизода Дунев сподели как е изглеждала играта на Елвиса отвътре. 

Мартин след „Игри на волята”: Денислава ме надигра, а Виолета е много колоритен образ

В “След Игрите” Дунев разказа, че не е гледал “Игри на волята” и е влязъл неподготвен за социалната игра във формата, но е изпитал емоции, които не е усещал дори и на най-големите състезания в живота си. Дунев сподели още дали би участвал в All Stars сезона на “Игри на волята”. 

По време на своето гостуване той разказа за оставането си в САЩ след Олимпиадата през 1996 година, както и как се е справил с нападките идващи от България и от родната федерация, които им поставят етикета “предатели”. Дунев разкри още как се е променил живота му след екстремното риалити. 

Победителят Рълев: С Денислава имахме връзка, но сме скарани!

Гледайте епизодите на “След Игрите” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.