Тази вечер точно в 20:00 часа ще бъде даден стартът на благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“, който NOVA реализира съвместно с УНИЦЕФ

Този път изданието застава зад каузата за борба с насилието срещу деца във всичките му форми. Минути преди старта от сцената на шоуто – включваме Юлия Наева, която е с посланика на УНИЦЕФ България Елена Петрова и продуцентът на „Като две капки вода“, който тази вечер е рожденик.

„Винаги имаме с какво да изненадаме публиката. Но най-хубавото тази вечер е, че ще извършим едно добро дело докато се забавляваме. По този начин сърцата им по-лесно се отварят и помагат. А каузата е страхотна, защото помагаме на деца, претърпели насилие“, споделя Маги Халваджиян.

„Вечерта е специална и децата са специални. Тази вечер ще работим за децата на България. Благодаря на екипа на NOVA и на „Като две капки вода“ и призовавам всички зрители да бъдат съпричастни и благодетели. И да бъдат с нас в благотворителната вечер на УНИЦЕФ и „Като две капки вода“. Надявам се да помогнем на повече семейства и деца, които са претърпели ли са жертва на насилие и така да им дадем крила за бъдеще“, апелира актрисата Елена Петрова.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.