Отпадналата от формата участника споделя емоциите си от кулинарното преживяване в Кухнята на Ада

Магдалена Динкова, която е на 44 години, е кмет на село Върбешница, община Мездра. Суперактивната и дейна кметица е любител кулинар, който специализира в печива и традиционната българска кухня. Освен това Магдалена е  носителка на титлата “Мисис Баба” 2022, както и на титлата “Топ Баба на Вселената” за 2023 г. Въпреки че, участничката не е професионалист, тя създаде десерт, който впечатли шеф Ангелов, но заради поредица от грешки, кметицата напусна Кухнята на Ада. Магдалена днес е гост в студиото на „На кафе“, където разказва за приключението Hell’s Kitchen и споделя емоциите от участието си. Сбъдва своя мечта като влиза в кулинарното риалити, защото обича готвенето и кулинарията.

„Въображението ми работи силно, когато готвя за семейството и приятелите ми. Това е нещо, което много харесвам и обичам. От малка се въртях около майка ми, а също така гледам всички сезони на предаването от самото начало. Не очаквах, че ще ме изберат и дори когато разбрах, в началото отказах. Изплаших се и не очаквах, че ще изберат точно мен. Когато споделих със семейството ми, мъжът ми не бе против. Чудеха се как ще оцелеят самите те, защото дори и готово ядене не могат да си сложат на масата. Най-големият ми страх бе не самото ми участие в предаването, а това, което ще оставя у дома. Другите ми близки бяха против, защото мястото, в което отивам, има много викове и крясъци. Но това не ме плаши, защото живея с полу-албанец 28 години“, разказва как е приела новината за участието си Магдалена.

Звездите триумфираха за трета поредна седмица в Hell’s Kitchen

Двамата със съпруга й продължават да спорят кой от двата е бил в по-благоприятната обстановка и мнението на Магдалена, е че това е той, защото е бил с децата им.

„Вътре в Hell’s Kitchen бях напълно изолирана и не знаех какво се случва навън. Става дума за съпруг, три деца, внучка и много интензивна работа. Това бе нещото, което ме уби вътре в Кухнята на Ада. Нищо друго не ми беше толкова тежко, колкото липсата на информация”, разказва отпадналата участничка.

Какви са били взаимоотношенията в риалити формата?

“Нямах проблем с никой. Контактувах с абсолютно всички и тъй като съм завършила психология, това бе едно от нещата, което ме накара да вляза вътре. Това е експеримент, който няма как да го направиш навън. Тук са събрани хора с различен социален статус, живеещи из целия свят, на различна възраст, с различен начин на мислене. Това беше моментът, в който можех да си направя едно социологическо изследване на толкова много различни хора. Изводът е, че когато си изолиран и в такава обстановка, паниката те обзема отвсякъде. Наблюдавах как с всеки следващ ден хората се изменят, отношенията им се променят и отиваха към агресия. Но това беше предимно при жените. Мъжете бяха много уравновесени, стабилни и спокойни. Контактувах повече с тях, защото получавах повече знания от тях. Керанчо ми беше на сърце и го чувствах като син. Още от началото му казвах “Малкия” и му се карах да се облича, когато излизахме да пушим. Мони също ми е на сърце и искам да поздравя родителите й, които са възпитали невероятно дете. Жалко, че не я подкрепят в това, което прави. Тя готви наравно с нас и всяка вечер правеше по две баници. Мони ми даде тениска, с която да мога да спя, когато отидохме в Бункера. Влади също ми беше много на сърце и често я успокоявах. Не съм имала конфликти с никой”, коментира взаимоотношенията в предаването Магдалена.

Владимира от Hell’s Kitchen: Станах лесна мишена и затова отпаднах

Маги разказва, че готви основно месо и традиционна българска кухня. След като напуска Hell’s Kitchen, за първи път приготвя аспержи за семейството си. Дори включва някои от рецептите, които е научила в Кухнята на Ада в собственото си меню.

За подкрепата от съпруга й, за учителя й в кухнята, за първия успешен опит в готвенето и за конкурса „Мисис Баба“, гледайте повече във видеото.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.