"Дамите, които се явиха на кастинг при мен, се справиха много добре", сподели финалистът от сезон 4 на най-екстремното риалити

За втора поредна година някои от най-култовите участници – Филип, Михаела и Гого правят предварителни кастинги за най-екстремното риалити в ефира. А участниците, които изберат, преминават директно към големия кастинг.

„Част от хората, явили се на този кастинг, са хора, които тренират при мен. Повечето ми признаха, че се притесняват, но това е добре, защото те държи нащрек. Този адреналин, който имаш преди състезание – предстартовата треска да е в твой плюс. Моята цел е да намеря типаж, подобен на моя. А именно – физически подготвен човек – силен и издръжлив. От една страна уча моите участници на физически умения, които ще им бъдат необходими за Игрите. Давам им мотивационни съвети. Дамите, които се явяват на кастингите, стават все по-можещи. Някои дори са по-подготвени от мъжете. Жените днес се представиха много добре. Поздравявам и четирите от тях, които днес се престрашиха да участват“, споделя Филип, един от финалистите от сезон 4 на най-екстремното риалити.

Старт на предварителните кастинги за новия сезон на „Игри на волята“

Защо си струва да се запишеш за „Игри на волята“?

„Усещането е невероятно и неописуемо. Няма как да го разкажа, трябва да се преживее. Който има желание, нека се опита. Нищо не бива да те спира“, категоричен е Фифо.

Лефтеров също присъства на кастинга, за да види по думите му „новите машини“, които мерят сили, за да се включат в предстоящия шести сезон на „Игри на волята“.

„Новите участници са все по-добри и подготвени. Гледат предходните сезони и са ориентирани за това какво ги очаква. Но когато дойде моментът за кастинга и стъпиш на Арената, нещата често изглеждат по друг начин. Колкото и да е подготвен човек, когато дойде кастинга, се стяга. Надявам се да покажат пълния си потенциал“, споделя Лефтеров и допълва, че е научил важни уроци във формата. „Ето, че години по-късно тримата с Фифо и Чакалов отново сме заедно и сме си близки. Най-важното, което можеш да вземеш от „Игри на волята“, освен емоцията, са приятелствата с хора, на които можеш да разчиташ. Животът ни се е променил дотолкова, че сме по-разпознаваеми. По-отговорни сме като поведение пред обществото и се стремим да даваме добър пример.”

Мартин Николов-Елвиса също посети кастинга на Фифо, за да подкрепи свой познат, явил се за участие в надпреварата. „Фифо подготвяше и мен за Игрите и реших да дойда да видя новите лъвчета. Бих участвал отново в състезанието, защото остава спомени за цял живот“, сподели Елвиса и прикани хората да се записват за риалитито, защото е уникално преживяване.

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.