„Трябва здрава психика и воля, но хора не се колебайте и вярвайте, че ще успеете да влезете в най-гледаното риалити“, сподели финалистът от сезон 5 Иван Рълев

Започнаха кастингите на новия сезон на най-гледаното риалити „Игри на волята“.
За втори път едни от най-успешните участници от четвъртия сезон - Гого, Филип и Михаела - станаха част от екипа в търсене на най-добрите кандидати за шоуто. Избраните от тях ще получат директно билет за големия кастинг на сезон 6 на „Игри на волята“.

Хиляди мъже и жени мечтаят да станат част от най-екстремното риалити Много от тях се подготвят с години, за да покажат най-доброто на което са способни . Гого, Филип и Михаела за втора поредна година правят предварителни кастинги в търсене на следващите герои.

Филип: В предварителния кастинг за новия сезон на „Игри на волята“ търся силни и издръжливи участници



„При мен трасето е мега комплексно. Вкарал съм всички качества, които един човек може да притежава -сила, издръжливост, равновесие, точност, ловкост. Критерият на „Игрите“ всеки път е по-голям. Както мъжете, така и жените са на много по-високо ниво и можем да го видим не само когато участват в Игрите, а и в подготовката им“, споделя Гого.

Старт на предварителните кастинги за новия сезон на „Игри на волята“


„Момичетата са много силни. Всички до една! Търсим комплексност като качества. Трасето е изключително разнообразно. Минават лост със закачени тежести. Катерят се на въже и имат пъзел накрая“, разказва Михаела.

„От една страна ги уча на физически компоненти и на физически качества, които ще им трябват в „Игри на волята“, а от друга страна ги мотивирам. Моята цел е да намеря типаж, подобен на моят типаж, какъвто бях в „Игри на волята“. А именно физически подготвен човек силен и издръжлив“, допълва Филип.



Претендентите явили се на първите кастинги показаха завидни умения и хъс за победа. Силна подкрепа те получиха и от участниците от минали сезони. Сред тях беше и настоящият победител Иван Рълев.

„Изключително съм развълнуван да съм тук отново, защото това ми припомня миналогодишните кастинги, в които участвах аз. Трябва изключително здрава психика и воля. Аз не съм го мислил дали трябва да влизам. Просто си попълних анкетата и си казах, че трябва да вляза на всяка цена. Хора не се колебайте и вярвайте, че можете да успеете да влезнете в „Игри на волята“, категоричен е Иван Рълев.

В търсене на следващите претенденти кастингите за ‚Игри на волята“ сезон 6  продължават. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.