Виценшампионът признава, че е избрал грешна стратегия за финала, което му е изиграло лоша шега

Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е следващият гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където разкри всичко интересно за своето участие пред миналогодишния победител от най-популярното кулинарно риалити в българския ефир - адашa му Станислав Иванов.

Виценшампионът Станислав признава, че е избрал грешна стратегия за финала, което му е изиграло лоша шега. Той смята, че Чоткин е изградил по-лесно меню, залагайки на италианските рецепти, което му е донесло победата.

В подкаста гостува и неговата приятелка Нели, която прие предложението му за брак по време на кулинарното риалити. Нели разкри, че тя е направила първата стъпка към Станислав, а той от своя страна не скри, че е бил притеснен дали ще получи положителен отговор на предложението за брак. Двамата са скрили от близките си за събитието, защото искат те да научат от телевизионния ефир.

Завършилият на второ място в сезон 6 - Станислав сподели, че като малък е бил палаво дете, а майка му често е ходила на родителски срещи. Той разкри, че не е познавал баща си, защото родителите му са се разделили, когато е бил на 2 месеца, но и не е проявявал желание да го открие, за да поддържа контакт с него.

Заслужена ли е победата на Чоткин според Станислав и как влияе славата на участниците?

Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen вече е отворен. Всички, които искат да се впуснат във вълнуващото кулинарното приключение и да се учат лично от шеф Виктор Ангелов, могат да се запишат за кастинг на nova.bg/hk.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.