Лидерът на \"Атака\" в \"Карбовски Директно\"...

Волен Сидеров се кандидатира за президент на страната.

\"Това е най-ясната кандидатура досега. Всички други се крият\", така лидерът на \"Атака\" коментира кандидатурата си в \"Карбовски Директно\".

Той оцени някои от останалите имена, спрягани за кандидат-президенти.

\"Меглена Кунева проигра шанса на България да имаме по-добри условия в ЕС. Това е човек национален предател. Това е поредна подигравка с българския народ\", заяви Сидеров.

Относно \"червения\" кандидат, той коментира, че БСП са в такъв срив, че не знаят кои са и за какво се борят.

\"Вероятно ще търсят компромиси със своя бивш предводител Георги Първанов, за да могат да си оберат оредяващия ректорат. Не ги смятам за заплаха\", смята Сидеров.

Лидерът на \"Атака\" призова ГЕРБ да започнат да мислят като български политици, а не като \"събрана маса от хора в парламента, които чакат поредния доклад на Еврокомисията\".

\"Доверието е нещо крехко. Нека разберат, че мандатът тече и доверието, което се дава, така и пада\", обърна се към управляващите Сидеров.

\"Нямам апартаменти, дори лична собственост. Нямам и къща на село. Не виждам и защо да осиновявам циганче\", така Сидеров отговори на въпроси на зрителите.

Той коментира и поведението на медиите, които по думите му се лумпенизираха и пожълтяха. Нарече някои от медиите \"долнопробните лайномети\", които развалят атмосферата в България с просташкото си мислене и за които не съществува нищо друго, освен да калят хората.

Цялото интервю на Мартин Карбовски с Волен Сидеров гледайте на Nova Play.