Със събирането на средствата за животоспасяваща операция се е заела журналистката Люба Пашова, а причината е обета, който дава пред Бог, че ако собственото й дете се роди живо и здраво, ще помогне на друго да оцелее.

Със събирането на средства за животоспасяваща операция се е заела журналистката Люба Пашова, а причината е обета, който дава пред Бог, че ако собственото й дете се роди живо и здраво, ще помогне на друго да оцелее.

 

Тъй като журналистката е забременяла в много напреднала възраст – 38 години, е било необходимо да й направят така наречения биохимичен скрийнинг. Полученият резултат е бил изключително лош.

 

Това означава, че вероятността детенцето й да се роди с генетично увреждане е огромна. Журналистката преживява най-големия ужас в живота си. Именно тогава тя дава обет за спасяването на живота на чуждо дете, ако Господ спаси нейното. Дъщеря й се ражда напълно здрава, а Люба е на път да изпълни обета си - заела се е със събирането на средставата за  животоспасяващата трансплантация, от която малката Анибел се нуждае.

 

Каква е тъжната история на четиригодишната Анибел, нуждаеща се спешно от бъбречна трансплантация - разберете във видеото.