\"За мен Иван е целият ми свят, защото е прекрасен и достоен мъж. Много е честен и може би затова е и неудобен. Пожелавам на всяка една жена да има такъв мъж до себе си\"...

Млада, красива и много талантлива. Така от части може да се опише актрисата Александра Сърчаджиева. Днес тя бе специален гост в \"На кафе\".

 

Актьорската професия е запечатана в гените й. Като дъщеря на големите български актьори Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев Алекс знае, че театърът е нейната страст още в детските си години.

 

В личен план тя споделя, че е безкрайно щастлива, откривайки мъжа на живота си – актьорът Иван Ласкин. Именно той е баща и на малката й дъщеря София, която след няколко дни навършва 5 месеца.

 

\"Някой ден ще ми станеш жена и ще те любя\", това е казал Иван Ласкин на Алекс при първата им среща, когато тя е била на 17 години. Тя се оплакала на майка си, без да подозира, че един ден това ще се случи и тя ще е много щастлива с този мъж.

 

\"Аз съм много обичана и съм щастлива заради това. За мен Иван е целият ми свят, защото е прекрасен и достоен мъж. Много е честен и може би затова е и неудобен. Пожелавам на всяка една жена да има такъв мъж до себе си\", сподели през сълзи Александра.

 

За нея Иван казва: \"Александра е за друг свят и място. Тя е толкова ефирна и трепетна, че когато я погледна, все едно чета притча. Тя има плашещо за тези шири благородство. Тя ухае на жасмин. Александра пулсира...\"

 

Актрисата е имала лека бременност. За малко не ражда в колата по пътя от Пловдив към София, където е била заради участие на Иван Ласкин.

 

\"Казаха ми, че съм родила като циганка, която има 17 деца\", разказа актрисата, след като ражда много бързо и безпроблемно.

 

Александра признава, че майка й Пепа Николова продължава много да й липсва, особено сега, когато й се иска да сподели радостта от майчинството.

 

\"Какво от това като изиграя много роли. Аз неведнъж съм казвала, че след мен няма да останат те. Кой знае дали след 50 години някой ще си спомня в какво съм играла. Ще остане детето ми. Това е най-важното нещо и никога не съм разбирала амбициозните си колежки\", на мнение е актрисата.

 

\"Смятам, че когато човек решава да има дете, трябва да си даде реална сметка, че за известно време трябва да се откъсне от професията си. Не виждам смисъл да направиш дете, на първия месец да се върнеш на работа и да го хвърлиш на баби и детегледачки\", допълни тя.

 

Вижте целия откровен разговор с Александра Сърчаджиева на Nova Play!