\"Като гледах концерта толкова се ядосах, че не можах да спя. Неправдата ме ядосва. Не, че аз не бях поканена да пея, а от това, че го нямаше едно цяло поколение, което създаде най-големите хитове\", заяви Нели Рангелова...

Певицата Нели Рангелова представи новия си видеоклип \"Ще можеш ли\" в \"Станция Нова\". Музиката и аранжиментът са на Миро, а текстът - на Ваня Щерева.

 

\"Това, че пея е съдба. Аз вярвам, че всичко е било начертано така да се случи и че е трябвало да мина по този път, защото много пъти съм имала възможности да го променя\", каза певицата в интервюто си с Нана.

 

Нели Рангелова издаде, че и до ден днешен има сценична треска.
\"Първо ми изстиват ръцете, започва да ми се ходи до тоалетната, не мога да говоря спокойно, да ме полазват тръпки. Всичко това е до момента, в който изляза на сцената. След това всичко изчезва\", разказа певицата.

 

\"Ако нямах такова голямо притеснение, може би щях да съм много по-убедителна по времето, когато ходих по фестивали, въпреки че никога не съм имала проблеми с пеенето. Професията на певеца е да бъде перфектен като професионалист и певец\", смята Нели Рангелова.

 

Относно новите изпълнители тя е на мнение, че нямат достатъчно голям опит и някои от тях пеят фалшиво на живите си участия, визирайки юбилейния концерт на БГ Радио по повод 10-годишнината си.

 

Нели Рангелова не можа да си обясни защо на него не са били поканени певци от нейното поколение като Орлин Горанов, Георги Христова, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Маргарита Хранова, Йорданка Христова, Лили Иванова, Силвия Кацарова и други, които са едни от най-добрите, като направи уточнението, че няма нищо против младите изпълнители.

 

\"Видях прекрасно публиката на кого се радваше и кого аплодираше най-много. Да ме прощават много мои колеги, но това бяха Васил Найденов, \"Сигнал\" и Кирил Маричков\", заяви певицата.

 

\"Не можеш да загърбиш едните, за сметка на другите, но се доказа, че явно може\", коментира още Нели Рангелова.

 

\"Като гледах концерта толкова се ядосах, че не можах да спя. Неправдата ме ядосва. Не, че аз не бях поканена да пея, а от това, че го нямаше едно цяло поколение, което създаде най-големите хитове\", възмути се голямата певица.