Двамата се запознават миналото лято на морето в Лозенец и се влюбват от пръв поглед. Първоначално 25-годишната супер героиня има опасения, че любимият ще я изостави, защото отново ще тръгне да пътешества по света. За изненада на всички обаче, щурата Бианка успява да опитоми разбивача на женски сърца.

На 10 май (вторник) в \"Шоуто на Иван & Андрей\" ще станем свидетели на любовната приказка на Бианка и нейния възлюбен индийски шейх – Георги. Двойката ще разкаже първо пред Иван & Андрей как се сгодиха и как Бианка си представя перфектната сватба със своя принц.


Имало едно време...Бианка & Гошо. Двамата се запознават миналото лято на морето в Лозенец и се влюбват от пръв поглед. Първоначално 25-годишната супер героиня има опасения, че любимият ще я изостави, защото отново ще тръгне да пътешества по света. За изненада на всички обаче, щурата Бианка успява да опитоми разбивача на женски сърца.


Дългогодишният приятел на Иван & Андрей, със слава на прелъстител, е запленен от русокосата чаровница. На 26 март тази година Гошо подарява на приятелката си годежен пръстен с розов камък, точно в стила на колоритната ТВ звезда. Бианка ще покаже бижуто ексклузивно пред зрителите на двамата шоумени утре вечер.  


Каква е мечтаната сватба? Кой ще кумува? Ще се омъжи ли Бианка в Лас Вегас? Тези и още много подробности очаквайте на 10 май само в \"Шоуто на Иван & Андрей\".