Бианка има много варианти в главата си за това как иска да се врече в любов на Георги. Едно от най-големите й желания е сватбата да бъде в Лас Вегас, защото там има Барби църква, розова отвътре и отвън...

\"Намерихме се!\" – бяха първите думи на бъдещия жених на Супер Бианка в ексклузивното му интервю пред Иван & Андрей.


Първата целувка на младите влюбени била на 18 юни миналата година, спомнят си те. Няма и как да забравят паметния ден, заради счупения часовник на Георги, който спрял точно на тази дата, след като двамата се претъркулили от покрива на автомобила на Андрей, където танцували на музиката от \"Коса\", право в храстите...и така се целунали за първи път.


\"Вие бяхте най-активни в нашето ухажване!\" – обърна се към Иван & Андрей дългогодишният им приятел Гошо. Двамата шоумени отдавна забелязали приликата между щурите си приятели и правили редица опити да ги запознаят, защото били убедени, че ще си паснат идеално. \"Дърпах се 4 дни и накрая не устоях!\" – коментира малката сладка репортерка от \"Шоуто на Иван & Андрей\'.


Бианка първа признала на своя принц, че го обича.


Типично по мъжки Гошо побърза да разкрие някои подробности от сексуалния им живот. \"Тя е куклена актриса и ме попита дали имам играчки! Ето защо поздравявам Симо, който има сексшоп и ни даде голяма отстъпка!\" – разсмя всички годеникът на русокосата ТВ звезда.


Бианка разкри, че преди около година една жена й гледала на кафе и й предсказала, че ще се омъжи март месец. Бианка въобще не повярвала и подминала това с усмивка, но фактите говорят сами за себе си. Точно на 26 март Георги й връчил годежния пръстен с розов камък. Любимият я изненадал като закачил пръстенчето на буталцето на флейтата на техен приятел, който свирел в ресторанта, където били. Бианка се разплакала, но преди всичко от това, че й влязло люто в носа, отново се пошегува чаровницата. 


Синеоката хубавица казала на родителите си още на следващия ден, но те май не й повярвали много. Ето защо се надява, след откровеното интервю в \"Шоуто на Иван & Андрей\" най-после да вземат новината за сватбата на сериозно. 


\"Аз не съм казала \"ДА\", защото още не ме е искал от майка и татко!\" – сподели любимката на малки и големи.
Годениците искат Иван & Андрей да са техни кумове, но все още не могат да решат кой от двамата да е кумата. \"На мен ми се иска Иван да е кумата, защото е по-емоционален и мога винаги да се облегна на неговото рамо!\" – сподели Бианка. \"Искам ги по малки сладки къдрави гащички!\". Така булката изрази предпочитанията си за облеклото на кумовете.


Бианка има много варианти в главата си, за това как иска да се врече в любов на Георги. Едно от най-големите й желания е сватбата да бъде в Лас Вегас, защото там има Барби църква, розова отвътре и отвън. Представя си да ги венчае Елвис, например. Фантазиите на малката сладка водеща не спират дотук. Тя иска да пристигне в розова каляска със звънчета, или да слезне от лодка с развяти коси като Рапунцел или Ариел. Супер героинята възнамерява да си избере рокля от някое филмче на \"Дисни\".


Облеклото на своя годеник Бианка вижда така: \"Аз много го харесвам в едно костюмче, дето си ходи вкъщи, на мишле!\".


Двамата младоженци мечтаят да обиколят Щатите за своя меден месец. На въпрос дали искат деца, мъжът в семейството отговори: \"След 4-5 години ще видим!\".

\"Искаме да се оженим, защото смятаме, че се обичаме, а какво ще стане, само Бог ще реши!\" – заяви бъдещата булка.