Успоредно със сценичните си изяви Борис Дали развива и кариера в държавната администрация. Започва като шофьор на кметицата, а сега е общински съветник в родния си град Бобов дол...

Поп-фолк певецът Борис Дали става звезда буквално за една нощ с хита си \"Пиян\". Той наследява увлечението си от музиката от баща си.

 

Борис Дали е щастлив баща на 5-годишен син и от 10 години е с приятелката си Лили. Двамата се обичат много и гледат с насмешка на слуховете за взаимни изневери и предстояща раздяла.

 

\"Засега и двете новини са фалшиви\", с тези думи певецът коментира в \"На кафе\" противоречивите публикации в жълтата преса, че е пред раздяла с Лили и същевременно пред сватба. Въпреки че не са противници на сватбеното тържество, двамата засега нямат планове да сключат брак.

 

Борис Дали избира да остане в Бобов дол и да отглежда детето си там, защото го обича, въпреки че признава, че е по-трудно, отколкото в големия град.

 

\"София ми е много натоварена, въздухът е мръсен. Пък в крайна сметка съм на 20 минути от столицата\", споделя певецът.

 

Любопитен факт за Борис Дали е, че е общински съветник от БСП в Бобов дол, а кариерата си в държавната администрация започва като шофьор на кметицата. За него най-важното е хората да имат работа.

 

Изпълнителят на хита \"Пиян\" има неподозирания талант да свири на акордеон, а малцина знаят, че той умее да майстори мебели и предмети от дърво, както и да готви фантастични ястия. На живо в предаването демонстрира знанията си, като сглоби дървен стол.

 

Борис Дали показа и кулинарните си заложби като сготви риба с гъби, кисели краставички и сметанов сос – вижте във видеото.