Стартира онлайн регистрацията за участие в кастинга на най-мащабното и най-успешно музикално шоу в историята на телевизията. Можете да го направите на http://xfactor.novatv.bg...

Стартира онлайн регистрацията за участие в кастинга на най-мащабното и най-успешно музикално шоу в историята на телевизията - \"X Factor\".

 

На http://xfactor.novatv.bg можете лесно и бързо да направите това, като попълните личните си данни и дадете допълнителна информация защо искате да участвате в шоуто и защо трябва да Ви изберем.

 

За да разберем повече за Вас, можете да опишете и дали сте соло артист или група/дует, както и да разясните повече за него.

 

Имате и възможността да изберете в кой град искате да се явите на прослушване. А опциите са София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен.

 

Всеки, който смята, че притежава талант, за да пее или усеща, че е роден за звезда, има уникалния шанс да стане част от това световно шоу.

 

\"X Factor\" съдържа четири етапа - кастинги пред публика и жури, тренировъчни лагери, елиминации в къщите на съдиите и мащабни спектакли на живо.

 

В шоуто почти няма възрастови ограничения. Това е и първото музикално предаване, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети и вокални групи.

 

За още връзка с \"X Factor\":

Посетете страницата във Facebook - http://www.facebook.com/xfactorbulgaria

Телефон: 0888 511 784 и 0888 512 634 (без увеличение на телефонната тарифа)

Email: xfactor@ntv.bg