След като ви представихме световната премиера на \"Карибски пирати: В непознати води\" в слънчева Калифорния, дойде време да видим как премина прожекцията на хитовото заглавие и у нас...

 

След като ви представихме световната премиера на \"Карибски пирати: В непознати води\" в слънчева Калифорния, дойде време да видим как премина прожекцията на хитовото заглавие и у нас.

 

Ролята на Джак Спароу бе перфектно изиграна от Георги Велизаров. Запазената марка на чаровния пират е вечно замаян пиян поглед и вид, които Георги пресъздаде изключително достоверно.

 

Актрисата Марта Вачкова, дъщеря й Рада и Витомир Саръиванов гледаха с огромен интерес нажеженото огнено шоу. Цялата програма бе вдъхновена от вълнуващо приключение в търсене на извора на младостта, опасен лов на русалки, битки с кралски стражи и страховити зомбита.

 

Атрактивна акробатка спретна цял спектакъл, изигран на шал. Кулминацията на представянето беше напрегнат бой с шпаги.

 

Можете да гледате 3D филма от днес, 20 май, както в София, така и в Пловдив, Стара Загора и Русе. Нова телевизия е медиен партньор на четвъртата част от поредицата \"Карибски пирати\".