Над 73 хиляди у нас са попаднали в доброволен плен на Джони Деп и компания. До момента четвъртата част от поредицата \"Карибски пирати: В непознати води\" се конкурира с най-гледаните филмови заглавия през последните години...

Над 73 хиляди у нас са попаднали в доброволен плен на Джони Деп и компания.

 

До момента четвъртата част от поредицата \"Карибски пирати: В непознати води\" се конкурира с най-гледаните филмови заглавия през последните години като \"Аватар\", \"Мисия Лондон\" и последния роден хит \"Love.net\".

 

Пиратските приключения излязоха едновременно на рекордните 38 киносалона в страната. Звездният екип пътува на международно филмово турне по целия свят – Калифорния, Лондон, Мадрид, Мюнхен.

 

Феновете навсякъде изпадат в истерия, виждайки на живо своите любимци. Голямата звезда Пенелопе Крус блести в тоалети последен писък на модата. Малко популярен факт е, че докато е снимала филм, актрисата вече е била бременна от Хавиер Бардем.

 

Тя обаче категорично отказала да използва различна дубльорка, освен сестра си. Пенелопе е поредното доказателство, че хармоничният личен живот може да бъде съчетан с успешна холивудска кариера. От пет месеца тя е щастлива майка на малкия Лео, който се роди в края на месец януари.

 

\"Карибски пирати: В непознати води\" е първият от поредицата, който излиза в 3D формат. Понякога попадането в пиратски плен може да се окаже неподозирано приятно.