Тазгодишните абитуриентски балове успяха да ни заредят с усмивки и много забавление, но и ни накараха да се замислим какво правят онези деца, които не могат да се насладят на голямата нощ, защото нямат парични средства и родителска подкрепа...

Тазгодишните абитуриентски балове успяха да ни заредят с усмивки и много забавление, но и ни накараха да се замислим какво правят онези деца, които не могат да се насладят на голямата нощ, защото нямат парични средства и родителска подкрепа.

 

12-класниците от Дом за деца \"Катя Манчева\" в Широка лъка успяха да сбъднат една своя мечта. Мария Данчева и Павлин Владимиров изживяха бала, за който винаги са жадували, благодарение на най-красивите омъжени жени у нас.

 

\"Мисис България 2011\" Яна Бахчева пристигна специално от Русе, за да бъде дама на Павлин.

 

Провокирана от собствения си живот, Мария се е устремила към дисциплината \"Специална педагогика\". И двамата са единодушни, че ще продължат образованието си.

 

Понякога е нужно съвсем малко, за да подарим усмивка на едно дете или млад човек. Може би именно този ден завинаги ще промени живота на Мария и Павлин.