Гигантският надпис преминава през осем национални парка, четири защитени зони, шест реки и 11 планински върхове. Автор на проекта за огромния надпис е хърватския авантюрист Даниел Лако, който е изминал 2500 километра за 62 дни.

Огромен надпис, създаден посредством географски координати и видим в Гугъл-Земя, на който пише \"Добре дошли\" се появи в Хърватия. Мистерия няма - това е част от иновативен проект, чиято цел е да покаже красивата природа и богатата история на страната.

Автор на проекта за огромния надпис е хърватския авантюрист Даниел Лако. Той е използвал географски координати, за да създаде необичайното си творение. Надписът завършва в живописния град на Адриатическо море - Дубровник. Творецът е изминал 2500 километра за 62 дни, като е пътувал само с велосипед и други превозни средства без двигател. велосипед, за да отбележи точките и местата, на които е бил.

Лако се е погрижил за онези туристи, на които може да им се стори, че Хърватия не може да предложи достатъчно. Гигантският надпис преминава през осем национални парка, четири защитени зони, шест реки и 11 планински върхове. 

Още по темата – във видеото.