В първото си самостоятелно интервю Галя – момичето, пленило сърцето на политика Яне Янев, заяви, че двамата са много щастливи и по-спокойни след сватбената еуфория...

В първото си самостоятелно интервю Галя – момичето, пленило сърцето на политика Яне Янев, заяви, че двамата са много щастливи и по-спокойни след сватбената еуфория.

Имаше нещо като моминско парти. С приятелки се бяхме събрали преди сватбата. Това разказа Галя и допълни, че за датата на сватбата не се е съветвала с никого. Двойката искала сватбата да бъде след Великденските празници и в крайна сметка владиката, който ги е венчал е определил дата – 29 май.

Около 300 души са били сватбените гости. За организацията на сватбата двойката е разчитала на сватбена агенция, като Галя е поела част от нещата, с които е смятала, че може да се справи. Половинката на Яне Янев разказа, че сама е избрала булчинската си рокля и единственото нещо, което е искала, било роклята й да е семпла и изчистена. Макар и да не се с получило точно това, което е искала, е много доволна.

Галя разказа, че се разбира много добре със свекърва си. Двете са се запознали късно – едва около годежа им, но между тях \"пламнала искра\" и много се харесват.

Тя потвърди, че Яне Янев иска три момчета, но нейното желание е да има и едно момиченце.

Двамата са започнали да живеят заедно около година – година и половина след като се запознали на партийно събрание.

Как е получила годежния си пръстен  Галя и кое е най-романтичното нещо, което е направила тя за него, както и какво представлява изненадата \"Хюман дизайн\", която двете водещи Вихра и Мая й бяха подготвили, разберете от видеото.