Намаленията по морето ще бъдат на два етапа...

Ако все още не сме били на почивка това лято - сега е времето, препоръчват туроператори. От днес започват големите намаления в хотелите по морето. Ваканцията може да ни излезе поне с 30 процента по-евтино, отколкото до момента.


Намаленията по морето ще бъдат на два етапа. Едните започват отсега, но са основно за квартирите. Хотелите ще намалят по-сериозно цените от 26-ти септември. Второто намаление ще дойде бъде след първи септември.


Ако ваканцията ни предстои - освен по-ниски цени ни очаква и горещо време. Слънце и високи температури ще има до края на август, прогнозират синоптиците. В първите дни на септември ще захладнее и ще има дъждове.


През първия есенен месец можем да почиваме и в Гърция, където офертите става значително по-изгодни, напомнят туроператори. Напоследък южната ни съседка е предпочитана дестинация  за голяма част от българите. В Гърция времето е подходящо за плаж до края на месеца. А от 15-ти септември там могат да се намерят два пъти по-евтини почивки, отколкото в разгара на сезона.


В случай, че изберем ваканция на база полупансион - плащаме средно 40, а не 80 лева, както през юли и август.