Сидеров заяви, че ако му се даде МВР и кабинета, знае какво да прави за решаването на проблема с ромите...

Около 300-400 души са се събрали на митинг на \"Атака\", който се провежда под надслов \"Циганската престъпност – опасност за държавата\".

 

Вече близо час лидерът на партията Волен Сидеров говори за управлението в страната и за това, че нейното бъдеще и проблемите й ще бъдат решени само ако тя бъде управлявана от националисти.

 

Сидеров посочи, че още преди години са казвали, че циганизацията и ислямизацията на държавата са едни от основните й проблеми. Според него българското общество излиза на спонтанни протести, за да каже не на циганската престъпност.

 

Сидеров анализира, че престъпността сред ромите е специфична, тъй като е анонимна и остава безнаказана. Той каза още, че обикаляйки страната в последните дни никъде не е срещнал хора, според които сегашното правителство да спазва клетвата, в която се е заклело да защитава интересите на народа.

 

Лидерът на \"Атака\" каза, че ако му се даде МВР и кабинета, знае какво да прави за решаването на проблема с циганската престъпност. В момента обаче според него на дневен ред са икономическите проблеми в страната. /БГНЕС