Зрителите първи ще научат кой ще е новият президент...

И на 30 октомври Нова ТВ ще заложи на познатия си стил да информира аудиторията си по интригуващ и забавен начин. Чрез  \"Новините на Нова\" в извънредни емисии през целия ден зрителите ще могат да следят хода на изборния ден, ще чуят за какво гласуват претендентите и партийните лидери, ще се информират за евентуални нарушения, както и за ситуацията в изборните секции след хаоса миналата неделя.

Отново Цветанка Ризова, Николай Дойнов и Даниела Тренчева ще водят вечерното изборно студио \"Финално броене\". Зрителите ще научат кой ще бъде президент на България през следващите 5 години и кои ще са победителите в битките за кметствата по места - първите прогнозни резултати ще поднесе социолога Мира Радева и МБМД.

Нова ТВ ще представи процентите в 13 български града, като репортерите ще бъдат навсякъде, където е интересно – в София, Варна, Пловдив, Плевен, Сливен, Хасково и Велико Търново.

Ще има ли отново опашки пред урните, ще се продават ли гласове като на петъчен пазар, ще има ли убедителни победи и унищожителни загуби? Ще чуем първите коментари от партийните лидери. Ще получим нови данни от социолозите, актуализирана информация за ситуацията по места и промени в процентите. Предвидени са директни включвания от партийните щабове и коментари на главните действащи лица – претенденти за кметските и президентския пост.

Гости в студиото ще бъдат партийни лидери, журналисти, анализатори, хора на изкуството. Какво разделя Дим Дуков и Тити Папазов, за какво спорят и какво имат да си кажат – само по Нова ТВ в изборната вечер...