Спира се временно движението на трамваите №10 и 18 от площад \" Журналист\" до площад \"Семинария\"...

Във връзка с ремонт на трамвайното трасе от пл. \"Журналист\" до Семинарията днес се въвеждат промени в организацията на движение, съобщават от Столична община.

 

Спира се временно движението на трамвайните мотриси по линии 10 и 18 в участъка от площад \" Журналист\" до площад \"Семинария\" за времето от 4.30 ч. тази сутрин до 24.00 часа на 20 ноември.

 

На 19 ноември мотрисите, обслужващи трамвайна линия №10 ще се движат от ж.к. \"Западен парк\" до площад \"Журналист\". Мотрисите, обслужващи трамвайна линия 18 ще се движат от кв. \"Орландовци\" до площад \"Журналист\".

 

Разкрива се временна автобусна линия №10-ТМ с маршрут: от автостанция „Хладилника", крайна станция на автобусни линии 64, 93, 98, 122, 9-ТМ по ул. \"Сребърна\", бул. \"Черни връх\", бул. \"Джеймс Баучер\" ул. \"Стоян Михайловски\", бул. \"П. К. Яворов\", бул. \"Драган Цанков\" надясно по ул. \"Никола Мирчев\", обратен завой на кръстовището с ул. \"Ген. Щерю Атанасов\" ул. \"Никола Мирчев\" и по бул. \"Драган Цанков\" по маршрута.

 

Утре се разкрива временна трамвайна линия 10-А с маршрут от ул. \"Кораб планина\" по маршрута на трамвайна линия 10 до Семинарията и по ул. \"Стоян Минайловски\" по маршрута на трамвайна линия 18 до Руско посолство.